ремонт на климатици бургас

ремонт на хладилници

ремонт на съдомиални

ЗА КОНТАКТИ:

0885 004 919

Email:office@eurovisionbs.com

Избор на климатик

1. Мощността на климатика се избира на основата на изчисления, а не според нашето желание. Компромис с цел спестяване на пари при покупката е допустим в рамките до 10-12%, но бъдете сигурни, че няма да имате пълна функционалност, точно когато ви е най-нужна и рано или късно разликата в цената ще я покриете като увеличена сметка за ток.                                                                                                                                                  2. Купувайки климатик, вие ще можете да се отоплявате през есенно пролетния сезон, реализирайки икономия от около 68,5%, но Вие не си решавате въпроса с отоплението за зимата, или не при същата енергийна ефективност.


3. Понеже при климатиците няма възможност за вентилация, се налага или да имате такава или периодически да проветрявате помещенията, отваряйки прозорците и вратите.
4. Функциите на 90% от климатиците са еднакви, критерии по които те се различават са:
надеждност, прецизен контрол на процесите, защити от неблагоприятни режими или условия на работа и ниски нива на шума на работа.
5. Евтините климатици имат ограничения относно температурата на околната среда, които все пак не играят решаваща роля в режим на охлаждане, стига да не изисквате от тях постигането на температури разлики повече от 15 градуса.
6. Ако се налага тръбният път между вътрешното и външното тяло да е по-дълъг от 4 метра, се препоръчва да купите марков климатик, които макар и по-скъп ще ви служи доста по-дълго време без проблеми. Няма да има проблем при работа и ако е с марков компресор.

  • Members : 2
  • Content : 29
  • Web Links : 6
  • Content View Hits : 123834

Посещения днес:99
Посещения този месец:2287
Посещения тази тодина:6776
Посещения общо:154562

За контакти

За поръчки и въпроси Ви очакваме на:

Gsm: 0885 004 919

Gsm: 0889 969 318

Email: office@eurovisionbs.com

Website: www.remontbs.com